Vaccinova | Vaccination

Ska du vaccinera dig så är det en bra idé att gå till en riktig vaccinationsklinik istället för tex din vårdcentral. Vi finns även på Apotek Hjärtat, någonstans nära dig.


Vi är specialister på att hitta ditt behov.  Kom på drop in eller boka en tid.

När man kommer till en riktig resevaccinations- klinik så får man en korrekt ordination och många viktiga råd på vägen. Man kan också resonera med oss kring avvikelser från ordinarie rekommendationer t ex. amning, graviditet, hur länge man kan äta sitt malaria- profylax och mycket, mycket mer.

"Inte bara ett hål i armen"

Även om det inte är så att tropiska sjukdomar är det som drabbar svenska turister hårdast, så kan vi åtminstone hjälpa dig att få ett korrekt, skräddarsytt skydd mot de sjukdomar du riskerar att utsätta dig för. I övrigt är det trafikolyckor, drunkning och andra risker som oftast är större än risken att få en sjukdom. Vi kan ge dig många viktiga råd. Likaså kan du kontakta oss om du blir sjuk på din resa så kan vi handleda dig via telefon eller skype så att du kan få hjälp så snabbt som möjligt.


Du hittar oss på Bielkegatan 4 i Linköping eller på ett Apotek Hjärtat nära dig. Se tider för Apotek under fliken (APOTEK) Bielkegatan 4 har öppen mottagning på tisdagar på drop in kl 16.30-18.30 samt fredag lunch 11.00-13.00.

Följ oss gärna i sociala medier!