Vaccinova | Vaccinbussar

Vi har nu flera vaccinationsbussar som arbetar för fullt med att hjälpa dig att få vaccin smidigt. Bussarna står utanför olika butiker eller McDonalds.

Vi har också ett samarbete med Apotek Hjärtat.

Läs mer här om var du kan hitta Vaccinova 

så nära dig som möjligt:


Våra husbilar åker runt på olika platser i Östergötland och Småland

Våra rullande vaccinationskliniker bemannas av erfarna sjuksköterskor och läkare. Flera av våra sjuksköterskor har dessutom studerat vidare och är snart färdiga läkare.

När kommer vi till dig?

Ölands köpstad Färjestaden Fre 13 nov 14-18 inne i fd Willys lokaler

Vi har även öppet på vår klinik för drop in tider eller tidsbokning på tisdagar mellan kl 16.30-18.30 samt fredagar 11.00-13-00. Du hittar oss på Bielkegatan 4 vid resecentrum . Läs under fliken "Apotek" för att hitta fler platser och tider för vaccination.

"Vi har stor erfarenhet av vaccination och är tränade av barnpsykolog för att kunna bemöta stickrädda barn(och vuxna)"

Ibland vaccineras mer än 150 kunder på några timmar i våra bussar. Mer än hälften brukar vara barn. Då krävs det stor erfarenhet av personalen för att det inte ska ta tvärstopp och kön bli lång. Vi vet hur vi ska hantera det och hur vi bäst hjälper ditt barn att snabbt få sin spruta utan större problem. För varje sekund som går  bort blir barnen mer uppskärrade och man kan inte "prata" ett skrämt barn till rätta. Vi har trixs för det. Vi tror att ni som besökt oss förstår vad vi menar.

Följ oss gärna i sociala medier!